Wie zijn wij?

Wij bij C-HORSÉ® proberen zo veel mogelijk ‘out of the box’ te denken. Nu denk je dat we met een heel verhaal gaan komen om jou ervan te overtuigen om bij ons je aankopen te doen en alleen maar in C-HORSÉ® te lopen, hè? Nou, nee! Wij staan voor lekker doen waar jij je goed in/bij voelt en probeer dit zo veel mogelijk vast te houden! Wij hebben geen onderscheiding gemaakt in een heren- of damescollectie en dit zijn we ook niet van plan. Het enige onderscheid die wij kennen is dat tussen een bovenstuk en een onderstuk. De reden hierachter is dat iedereen wel eens slaagt op een andere afdeling. Met het idee van een unisex-store hoef je niet meer te zoeken op gender en kan je kijken wat voor jou het fijnste product is. Zo is ook ons merk ontstaan met het bekende zeepaardje. Een zeepaardje is namelijk niet een ‘gewone’ vis. Bij zeepaardjes bevrucht en baart het mannetje het nageslacht en niet de vrouw. Wist je dat?

Kleding

Oké, we gaan het wel heel even over onze kleding hebben. We hebben er namelijk voor gekozen om de logo's op al onze kleding zo veel mogelijk te borduren. Dit zorgt er namelijk voor dat de kwaliteit van het logo goed bewaard blijft. Zo doe je ook langer met een kledingstuk! Verder is het je misschien wel opgevallen dat er op dit moment voornamelijk alleen basics te verkrijgen zijn. Dat klopt, ieder merk begint ergens en zo ook wij. Dit is dus slechts een start om zo het merk in de loop van de tijd steeds meer vorm te geven. Zo willen we graag meerdere collecties kunnen vormgeven en inspelen op jullie wensen. Help jij ons het merk steeds groter te maken? Wij zijn vrij actief op sociale media. Laat je stem vooral ook op onze socials horen zodat we weten wat jullie willen!

Was instructies

We raden aan de kleding op maximaal 40° te wassen. Probeer zoveel mogelijk de kledingdroger te vermijden. Dit om te voorkomen dat de garen van de opdruk minder snel slijten door de snelheid in een kledingdroger.

We raden verder aan de kleding te wassen in een zo veel mogelijk gescheiden was op kleur. Zo behoud je de kleur en kwaliteit van de kleding en kan je er langer mee doen. Gebruik bijvoorbeeld ook kleurenvangers.